Babymassage met yoga, een geschenk voor het leven als je dat aan je baby kunt geven.
lotus-1889805_1280_edited_edited.png

Wat is babymassage

Babymassage is een ontspanningsmassage en geeft rust, het helpt om elkaar nog beter te leren kennen. Het is een massage van het gehele lichaam die begint bij het linkerbeen, linkervoetje, ledematen, opbouwen tot hoofd, borst, buik, rug en zijflanken. 

Het is een massage waarbij je jou baby aanraakt met lichte druk en draai, masserende bewegingen 

Tijdens de cursus babymassage met Yoga behandel ik de Shantala /Indiase massage in combinatie met Zweedse en Westerse massage technieken toepassen en laten zien hoe je dat bij je baby kunt doen. 

Wat is Baby-Yoga

Dit zijn voorzichtige bewegingen van de armen en benen van je baby. Druk en tegendruk, draaibewegingen en wave oefeningen, 

Rek en strek oefeningen bij baby's vanaf 4 maanden oud. 

Ook tiloefeningen zoals basisbevestigend dragen, zorgt ervoor dat je baby altijd een ondersteuning voelt in zijn bekken, door je handen onder zijn stuitje te leggen bij het tillen uit bed of wieg en het overdragen aan een ander. Door je baby te ondersteunen in zijn basis, het bekken rek je de baby niet uit en geeft een veilig gevoel. Je baby voelt zich gedragen en veilig door deze manier van dragen en tillen. 

Benader je baby altijd met zachtheid. Plaats je handen zachtjes op zijn borst en buik zodat hij/zij niet schrikt van je aanwezigheid. 

Informatie over de cursus babymassage met Yoga.